was successfully added to your cart.

Ambassadører for Lykkeliga

By | Samarbejdspartnere | No Comments

For lidt over en måned siden kontaktede Rikke Nielsen os og spurgte om vi kunne tænke os at være ambassadører for Lykkeliga. Nogle forespørgsler er bare nemmere at svare på end andre, faktisk føler vi os stolte over at vi er blevet spurgt, for hvem vil ikke gerne være ambassadør for så fantastisk et projekt!
Vi mødtes med Rikke i Aalborg på vores favorit kaffebar og vi snakkede løs, både om badminton og håndbold, men mest af alt Lykkeliga og det store stævne som lå lige rundt om hjørnet, nemlig LykkeCup. LykkeCup slutter sæsonen af med 276 deltagende håndboldstjerner og efterfølgende gallafest. 

LykkeCup blev afholdt i lørdags og vi var med i Aalborg til at skyde stævnet i gang.
Når vi er til turneringer er der kun en enkelt af dem som starter med indmarch, og det er OL – de olympiske lege. Vi ved hvor stort det er at gå indmarch for sit land eller hold, og i lørdags kom de følelser op i os begge to igen.
LykkeCup startede med indmarch, hvor vi sammen med de andre ambassadører gik først ind efterfulgt af alle de 27 deltagende hold.
Publikum i hallen rejste sig op og klappede alle hold ind på fornemste vis.
Det er lang tid siden at vi har set så mange glade og stolte børn kommer marcherende ind i hallen. Der var gåsehud på armene og det var et meget rørende øjeblik.
Alle deltagere i LykkeCup er udviklingshandicappede, og i mange håndboldklubber har de svært ved at passe ind på det ‘normale’ hold. Lykkeliga har sammen med utrolig mange ildsjæle rundt omkring i Danmark gjort det muligt at skabe håndboldhold hvor ALLE passer ind. I lørdags var stjernerne de 276 håndboldspillere, og det var en stor dag. 

Tak til Lykkeliga, Rikke Nielsen og Mikael Espensen for at vi må være ambassadører.  Vi glæder os til flere gode oplevelser med jer, og selvom vi er et par badminton-tosser håber vi meget at vi må prøve at være med i en håndboldkamp i nærmeste fremtid 😉

LykkeLiga gør mennesker lykkeligere!

Til jer som ikke kan få nok af All England

By | Damedoublen | No Comments

Fik du det hele med? Hvis du, lige som os, ikke kan få nok af All England, så klik ind på de forskellige link vi har samlet til jer 🙂

Aftenshowet DR:
https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-dr1/aftenshowet-2018-03-19#!/02:10

Go’ aften Danmark, TV2 (kræver abonnement)
https://play.tv2.dk/programmer/magasiner/serier/go-aften-danmark/badmintonpar-i-stor-triumf-190318-del-1-151849/?cid=tv2.dk:Go%27%20aften%20Danmark%3A%20Badmintonpar%20i%20stor%20triumf%20(19.03.18%20-%20del%201):article

TV2 sport
http://sport.tv2.dk/badminton/2018-03-18-christinna-pedersen-og-kamilla-rytter-juhl-vinder-all-england?cid=tv2.dk:Christinna%20Pedersen%20og%20Kamilla%20Rytter%20Juhl%20vinder%20All%20England:article

http://sport.tv2.dk/badminton/2018-03-19-dansk-all-england-vinder-styrtede-foer-finalen-ville-ikke-sige-noget-til

http://sport.tv2.dk/badminton/2018-03-18-det-er-en-fantastisk-praestation-siger-ekspert-om-all-england-triumf

http://sport.tv2.dk/badminton/2018-03-19-all-england-vindere-lykkelige-over-at-kunne-dele-sejren-som-kaerester

http://sport.tv2.dk/badminton/2018-03-19-mor-i-roerende-hyldest-til-danske-all-england-vindere

http://sport.tv2.dk/badminton/2018-03-19-historisk-set-er-all-england-den-stoerste-arv-man-kan-opnaa

Ekstra Bladet:
https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/badminton/efter-foerste-triumf-i-53-aar-det-blev-fejret-med-champagne-og-fadoel/7086571

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/badminton/eksperter-laegger-sig-ned-de-har-udoedeliggjort-sig/7084625

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/badminton/endelig-endelig-danske-piger-i-all-england-triumf/7084356

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/badminton/uheld-ved-at-koste-historisk-triumf-holdt-det-hemmeligt-for-landstraener/7085056

TV2Nord
https://www.tv2nord.dk/artikel/partner/tv-2/pedersen-og-juhl-vinder-all-england

Engelske artikler: 

allenglandbadminton.com
https://www.allenglandbadminton.com/news/pedersen-and-rytter-juhl-finally-do-it/

BWF:
http://bwfworldtour.com/news-single/2018/03/18/wata-win-doubles-finals-yonex-all-england-open-2018/

Photo credit: Shi Tang, YONEX

 

2017 i tal 🙂

By | Damedoublen | No Comments

Kan du lide tal og sjove facts, så læs med her, hvor vi i tal fortæller lidt om vores 2017:

I 2017 spillede vi 44 damedoubler i individuelle turneringer

Det blev til 34 sejre og 10 nederlag

Af de 34 sejre var 26 i 2 sæt, og 12 i 3 sæt
Af nederlagene var 6 i 3 sæt og 4 i 2 sæt.

Vi har total spillet i 2250 minutter, hvilket giver et gennemsnit på 51 minutter pr. kamp.

Vores længste kamp er på 84 minutter. Dem er der faktisk to af. Den ene var VM semifinalen og den anden var semifinalen ved Australien open. Det sjove her er at begge gange var det mod Fukishima og Hirota fra Japan. Vi vandt en og tabte en.

Vores korteste kamp var ved EM, hvor vi i første runde vandt på 22 minutter over et par fra Scotland.

Det land vi har mødt flest gange er Korea. 12 gange er det blevet til, og vi har vundet 8 af de opgør.
Japan kommer lige efter med 9 kampe hvor vi har vundet de 5.

Det par vi har mødt flest gange er Lee So Hee og Ye Na Chang fra Korea. Dem har vi mødt 4 gange og desværre kun nappet dem én enkelt gang.

Den længste sejrsstime vi har haft er på 12 kampe. Den startede under Singapore Open med 5 vundne kampe, derefter Europamesterskaberne i Kolding ligeledes med 5 sejre og så sluttede stimen i Indonesien i kvartfinalen.

Nu er 2018 i gang, og det bliver sjovt at se hvordan tallene ser ud når vi kommer til nytår 2019 🙂

Jul og Nytår i Indien

By | Damedoublen, Uncategorized @da | No Comments

Efter en god tur til Super Serie Finalerne i Dubai i midten af december, hvor vi fik kæmpe os til en semifinale, tog vi tilbage til Danmark. Der var under én uge til jul da vi landede i Kastrup, men vi var ikke hjemme i Danmark for at gøre klar til julehyggen med vores familier. I stedet vaskede vi tøj og pakkede vores tasker på ny, for efter kun 2 dage hjemme i Valby stod vi igen i lufthavnen. Den Indiske badmintonliga PBL ventede lige rundt om hjørnet.

Nu sidder vi så ude i Indien mens vi skriver dette indlæg. Den indiske liga startede i byen Guwahati, hvor vi begge spillede én holdkamp for hver vores hold. Udover de to holdkampe, fejrede vi også juleaften i den by. Det blev fejret med asiatisk mad og julehygge på hotellet som var pyntet op med juletræ og pandekagehus i lobbyen. Selvom julestemningen ikke helt nåede op på højde med vores danske traditioner så havde hotellet gjort et rigtig godt forsøg. Der gik en julemand rundt og spredte god stemning og tjenerne i restauranten havde nissehuer på.
Normalt når vi er på farten er det ikke altid vi når at savne vores familier så meget, for om vi sidder i Valby eller på den anden side af jorden og de er i Nordjylland gør for os ikke den helt store forskel. MEN lige netop d. 24 december var noget speciel. Heldigvis var de søde til at sende billeder og videoer af deres juleaften. På den måde fik vi lov at være lidt med på sidelinjen. Det var vildt hyggeligt.

Nu er vi rejst videre til Delhi og her skal vi begge i kamp igen.
Christinna spiller for Awadhe Warriors og Kamilla for Ahmedabad Smash Masters.
Der er 8 hold i ligaen, og hver hold skal spille 5 kampe i grundspillet. Det er altså ikke alle hold som kommer til at møde hinanden.
Vores to hold skal spille mod hinanden d. 2 januar.
Efter grundspiller går 4 hold videre til semifinalerne, hvor der spilles én enkelt kamp for at finde frem til de to finalister.

Det var lidt om reglerne, nu til det, som for nogen, er det mest interessante, nemlig:

Hvad tjener vi på at deltage i den indiske liga?
Via linket herunder kan man se hvad hver enkelt spiller et blevet købt for under auktionen tilbage i oktober:
http://www.sportstarlive.com/badminton/live-pbl-auction/article19827740.ece

Christinna: 4.200.000 INR svarende til ca. 410.000 danske kroner
Kamilla: 3.500.000 INR svarende til ca. 340.000 danske kroner

Spiller vi kun for pengenes skyld?
Vi har et stramt program med mange turneringer, og derfor kræver deltagelse i denne form for liga også at der er en god økonomisk gevinst ved at være med. Havde der ikke været det, ville det give bedre mening at blive hjemme i Danmark og forberede os til de kommende Super Serie turneringer. Så ja, pengene har en stor betydning. Når det så er sagt, så er det også fedt at være med til noget andet end de sædvanelige super series, som vi spiller hele året rundt. Her i den indiske liga bliver vi sat sammen med forskellige makkere, møder en masse søde mennesker, prøver at træne med forskellige nationaliteter og har det sjovt på kryds og tværs af holdene.

Det var alt fra Delhi i denne omgang. Næste stop er Lucknow, Christinnas hjemmebane 🙂
Derefter går turen til Chennai hvor de sidste grundspilskampe skal spilles.
Hyderabad er derefter vært for de 2 semifinaler og finalen.

Efter vores 4 uger i Indien starter Super Serie sæsonen 2018. Vi rejser derfor direkte fra Indien til Malaysia, Indonesien og retur til Inden igen, da de også har en Super Serie i denne omgang.

Du kan følge med i ligaen er: http://www.pbl-india.com
– og her kan du se kampene live: http://www.hotstar.com/sports/badminton

Podcast med Jacob Panum

By | Damedoublen | No Comments

Endnu en mulighed for at lære os bedre at kende. Vi har medvirket i podcasten – ‘illustreret sport’. Her snakker vi med journalist Jacob Panum om alt lige fra at samle Ikea-skabe til spillet på banen. Følg linket nedenfor:
https://www.dr.dk/radio/special-radio/illustreret-sport/illustreret-sport-rytter-juhl-og-pedersen-vi-har-bestaet-ikea-testen

Du kan også downloade podcasten via iTunes – søg på “illustreret sport”

 

 

Bogreception Stidsholt

By | Samarbejdspartnere | No Comments

Onsdag d. 8 november kommer vi til Stidsholt Idrætsefterskole.

Vi starter med at lave træning fra 16.30-18.30. Derefter invitere vi alle interesserede til at komme og høre os fortælle om processen og tankerne bag bogen.

Vi har naturligvis en ordentlig stak bøger med, som du kan købe på dagen. Betaling kan ske via Mobilepay eller kontant.
Se mere her og husk at tilmeld dig:
Bogdag

(Bogreceptionen er gratis, du skal bare tilmelde dig. Træningen koster 50kr.)
Tilmeld dig her: https://stidsholtif.nemtilmeld.dk

Vi ses på Stidsholt 🙂
Christinna og Kamilla

 

Så er bogen landet….

By | Social Media | No Comments

Så er bogen så småt landet i butikkerne, og derfor vil vi gerne give jer et overblik over hvornår det er muligt at møde os rundt omkring i landet.

Vi kommer til følgende butikker og signerer bøger:

17. oktober Arnold Busck Odense, Vestergade
11.00 – 12.00

1. november Arnold Busck Valby, Spinderiet
16.00 – 17.00

2. november Arnold Busck Roskilde, Ro’s Torv
14.00 – 15.00

2. november Arnold Busck Lyngby Storcenter
16.00 – 17.00

3. november Bog & Ide Aalborg, Nytorv
15.30 – 16.30

3. november Arnold Busck Aalborg Storcenter
17.30 – 18.30

4. november Skagen Boghandel, Sct. Laurentivej 76
11.00 – 12.00

5. november Arnold Busck Kolding Storcenter
11.00 – 12.00

8. november Stidsholt Idrætsefterskole.
EKSTRAORDINÆR bog-signering med kombineret foredrag
Start kl. 19.00

Kom og hør om vores tanker bag bogens tilblivelse. Mere information følger

10. november Bogforum

29. november Arnold Busck Randers
15.00-16.00

29. november Arnold Busck Aarhus, Salling

17.00-18.15

2. december Arnold Busck København, Købmagergade
14.00-15.00


Køb bogen online her på hjemmesiden – klik oppe i menuen “KØB BOG”
– Vi sender bøgerne ud så snart vi har dem i hænderne.

Ha en skøn dag

Kamilla og Christinna

Målsætning for VM

By | Damedoublen, Uncategorized @da | No Comments

“Så er det nu. Nu skal I have guldet med hjem”
“Tredje gang lykkens gang”
“Damedoublen kan være de første i deres kategori til at vinde guld til danmark”

Det er sætninger vi har hørt og læst flere gange de sidste uger op til dette VM. I interviews er vi blevet spurgt om vores målsætning, og når vi har svaret “vi har ikke nogen” ser journalisten altid lidt underligt på os. Men det er det ærlig svar. Når vi tager afsted til turneringer og mesterskaber, gør vi altid vores absolut bedste for at præstere så godt som muligt, og så må vi se om vores modstandere har mere i tanken end os. Vi ved vi kan vinde over alle par, men der er også mange vi kan tabe til.

Forventninger fra omverdenen tager vi med et smil. Forventninger kommer jo fordi vi har gjort det godt over længere tid, så faktisk tager vi dem som er skulderklap.

Hvis vi skulle sætte nogle mål for turneringen, så er det at vi skal spille med hjertet og vi skal spille sammen. Når vi gør det bliver det ofte en god oplevelse at være på banen, og det er det vi søger.

Et andet mål er at være seje i modgang og ikke på noget tidspunkt få ondt af os selv. Vi har i mange kampe været bagud og været på vej ud af turneringer, men når vi er opmærksom på modgangen er vi som to soldater som bare ikke giver op.

Vi har de sidste 2 dage fulgt med i serien “frømandskorpset” på DR. Når man ser de gutter blive tæsket igennem, så er lidt modgang på en badmintonbane altså ingenting 🙂

Nu kan VM bare komme an!

Lidt af hvert…

By | Damedoublen | No Comments

Der er stor forskel på de turneringer vi rejser rundt til i løbet af et år. Størstedelen er Super Series turneringer, men der er også forskellige Mesterskaber som fylder i vores kalender.

EM afholdes nu hvert år hvor det tidligere var hvert andet år. I år var det Kolding som skulle være vært og igen i år så vi det som en spændende udfordring for os. Det kan være du tænker at det er en nem opgave “bare” at vinde EM for os, men sådan ser vi det absolut ikke. På trods af stort pres klarede vi den igen og vi har nu vundet 4 gange i træk hvilket vi naturligvis er rigtig glade og stolte over. Næste år er vi igen blevet et år ældre, og jeg synes de unge bulgarer begynder at vise tænder – også på internationalt plan, så vi må se om vi kan holde dem bag os endnu engang.

VM spiller vi også hvert år, lige med undtagelse af de år hvor der er OL. Det betyder at vi hver sommer forsøger at lave en formtop op mod det store Mesterskab som afholdes i august. Det er altid en hård omgang træning vi skal igennem for at holde os på toppen. Heldigvis er vi stædige. Vi er super glade for at have Kenneth Jonassen og vores fysiske træner Mads Brink til at motivere os – på den måde går det noget lettere og de får sammen i rigtig god form.

Inden den hårde træning mod VM går løs, skal vi ud og spille to turneringer. Først en Premier Super Serie i Indonesien og derefter en Super Serie i Australien. Specielt Indonesien er et fantastisk land at spille badminton i. De elsker sporten og lever sig ind i alle kampe. Faktisk er størstedelen af vores fans på Instagram fra Indonesien – helt præcist 41%.

Australien glæder vi os også til at komme tilbage til. Vi har revanche til gode fra Sudirman Cup for nogle uger siden. Vi havde svært ved at finde vores bedste niveau da vi var mest presset mod Thailand. Det var naturligvis møg irriterende da vi stod inde på banen, men vi gjorde som altid vores bedste. Optakten for os havde ikke været god nok og thaierne spillede rigtig godt. Vi håber i stedet at vi får mulighed for at gøre det godt igen til næste holdmesterskab!

Når Super Serie turneringen i Australien er færdigspillet står den på en uges ferie. Det ser vi begge meget frem til. Vi har brug for at få koblet 100% af inden den hårde sommertræning starter. Når ferieugen er ovre starter vi op med 10 dages ekstrem hård fysik træning i styrkelokalet, hvorefter vi begynder den hårde træning i hallen. Vi er klar på at arbejde stenhårdt endnu en sommer.

Og så kan jeg da også lige fortælle, at det går super godt med vores kommende bog. Rasmus som er journalist og tovholder på bogen er kommet rigtig langt og Christinna og jeg har også fået skrevet en hel del.
Vi glæder os helt vildt til den er færdig og håber I kan lide den.

/Kamilla

Bog på vej…

By | Social Media | No Comments

Det har længe været under opsejling og nu kan vi endelig afsløre, at vi udkommer med en bog til oktober 2017.

Det er et total spændende projekt, som vi sammen med journalist Rasmus Bech har kastet os ud i.

Det er Rasmus som skriver bogen med stor sparring fra os. Bogen kommer til at være en blanding af observationer og research fra Rasmus, interviews med os samt tekster skrevet direkte fra vores hoveder og hjerter.

Hvad bogen præcist kommer til at handle om vil vi gerne gemme lidt endnu, men en lille teeaser skal I have….
Vi kommer bl.a. ind rejsen før, under og efter OL. Derudover fortæller vi om livet som badmintonspiller på godt og ondt.

Mere vil vi ikke fortælle jer nu – Men glæd jer. Det gør vi 🙂